Connect with us

Spanyol Foci

Real Madrid: Bale “nem túl nagy összegért” a Newcastle-é lehet

Real Madrid: Bale “nem túl nagy összegért” a Newcastle-é lehet


A Real Madrid kész eladni walesi csatárát, Gareth Bale-t 20 millió euróért az angol Premier League-ben szereplő Newcastle Unitednek a Marca híre szerint.

A spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy a 30 éves Bale maradna a fővárosiaknál, hogy ne veszítsen sok pénzt, vagyis kapja meg továbbra is a 2022-ben lejáró szerződésében foglaltak szerinti javadalmazást. Sergio Ramos mellett ő keres a legjobban a Real-játékosok közül, ugyanakkor régóta nem nyújt olyan teljesítményt, ami miatt marasztalnák Madridban, és akár „ár alatt” is készek megválni tőle.

A walesi válogatott támadót 2013-ban vásárolta meg a királyi klub a londoni Tottenhamtől 101 millió euróért. Bale jelenlegi piaci értéke a Transfermarkt.com portál becslése szerint 32 millió euró.

A Newcastle-nál ugyanakkor nagy volumenű játékosbeszerzésre készülnek a nyári adásvétel idején, és egyik célpontjuk éppen Bale lehet. Az angol klub pénzügyi lehetőségei a hírek szerint jelentősen bővülnek, miután várhatóan szaúd-arábiai befektetők tulajdonába kerül, így meg tudnák adni Bale-nek azt a fizetést, amit Madridban kap.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci