Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Raikkönen: Meg vagyok győződve arról, hogy jók leszünk

Ebben az évben a negyvenedik életévében versenyzik a finn Jégember. Ezzel együtt abszolút nem érzi magát öregnek a Forma-1-hez, sőt két évet vállalt az Alfa Romeo Racing-nél.

„Csupa olyan embert ismertem meg itt, akik szenvedéllyel és hatalmas győzni akarással dolgoznak. Hatalmas lehetőség van még bennünk, nem soká kiderül hogy, hol is tartunk jelenleg. Nagyon sok munka vár ránk, ha el akarjuk érni céljainkat, de bízom abban, hogy jól indítjuk a szezont” – idézi Kimi Raikkönent az F1only.fr szakportál.

Fotó: Twitter

„A célokról a felkészülés ezen szakaszában még nem kell beszélni, a téli tesztek után kiderül, ha kipróbáltunk dolgokat jobban látjuk a helyzetünket. Nagyon fontos, hogy mindig a maximumot adjuk. Új szabályok vannak érvényben, érdekes lesz látni, hol jár a többi csapat, de jó érzésekkel várom a munkát. Meg vagyok győződve arról, hogy jók lehetünk.”

„Mit gondolok arról, hogy már negyven leszek? Mentálisan nem érzem magam öregnek a Forma-1-hez. Sőt, úgy gondolom, hogy fiatalabbnak érzem magam, mint eddig, tényleg nem tapasztalom az évek múlását” – mondta Kimi Raikkönen. Az Alfa Romeo Racing jövő héten mutatja be idei 2019-es versenygépét Barcelonában.

Fel