Connect with us

Rajtrács

Raikkönen: “Elég sz.rul néz ki a szezonunk”

Raikkönen: “Elég sz.rul néz ki a szezonunk”


Kimi Raikkönen az Alfa Romeo teljesítményéről is nyilatkozott, és a maga sajátos stílusában mondta el szezonértékelését a nyári szünet megkezdésekor.

A bajnoki évadból 12 versenyen vagyunk túl és még 9 futam van hátra. Az Alfa Romeo eddig 32 pontot szedett össze és a hetedik helyen áll a konstruktőri világbajnoki pontversenyben. A pontokból Antonio Giovinazzi mindössze egy pontot szerzett, a többit a finn “Jégember” autózta össze.

Image
Fotó: Twitter

“Nem erre számítottam. Amikor idejöttem, a lehető legtöbbet akartam nyújtani, de ha most ránézünk a pontokra, elég sz.rul néz ki a szezonunk – összegezte az eddigieket. – Nem hiszem, hogy ez a valós képet mutatja az év első feléről. A barcelonai hétvége körül valóban nem voltunk azon a szinten, ahol szerettünk volna, és alapvetően lassúak voltunk. Azonban ez előtt és után egész jól álltunk.”

„Jó irányba haladunk, ám csapatként vannak korlátaink. Nem olyanok vagyunk, mint az élmenők, de ezt tudjuk és elfogadjuk. Csak gyorsabbak szeretnénk lenni, és előrébb szeretnénk kerülni. Ez mindig időbe telik, de egész jól megy. Mindig lehetne jobb, és nem mindig sikerült maximalizálni a pontokat, ám néha így mennek a dolgok” – értékelt a 2007-es világbajnok.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Rajtrács