Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Raikkönen: „A TOP csapatok mögött nagy a rejtély”

Hamarosan itt az Ausztrál Nagydíj és túl vagyunk a téli teszteken, ahol kaptunk valamilyen rálátást az előttünk álló szezon erőviszonyaira.

Az alfa Romeo Racing finn szupersztárja szerint teljesen egyértelmű, hogy a Ferrari a Mercedes és a Red Bull továbbra is uralni fogja az élmezőnyt. Azonban a negyedik erő a csapatok versenyében eléggé kérdéses.

Fotó: Twitter

Az Alfa Romeo, a McLaren, Toro Rosso, a Renault, a Haas, a Racing Point autói hasonló teljesítményt nyújtottak és elég nehéz megmondani a jelenlegi sorrendet. Abban mindenki egyetért, hogy a Williams lesz a leggyengébb csapat.

„Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy milyen helyzetben vagyunk a középmezőnyben, a TOP csapatok mögött nagy a rejtély – mondta el Kimi Raikkönen aki idén Giovinazzi csapattársa lesz az Alfa Romeo istállónál.- Nagyon nehéz megmondani, hogy ki lesz a gyorsabb Melbourne-ben. Nagyon szilárd az alapcsomagunk az idei autónál, azonban a C38-as különböző beállításain még csiszolni kell. Nagyon jó a csapaton belüli hangulat, és tudjuk, hogy sokat kell még dolgozni a jó eredményekért.”

Fel