Connect with us

Kézilabda

Premiere4 Kupa: Rasmussen értékelése a Szerbia elleni vereség után

Premiere4 Kupa: Rasmussen értékelése a Szerbia elleni vereség után


A két csapat negyedik egymás elleni mérkőzésén a magyarok két győzelem mellett másodszor veszítettek. A magyar válogatott szombaton Kazahsztán ellen kezdi meg szereplését a Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A csapat vezetőedzője Kim Rasmussen így látta a mérkőzést:


“Jó lecke volt számunkra a szerbek elleni meccs, rendkívül határozott, agresszív módon védekezett az ellenfél, ráadásul 5-1-es nyitott formációban, amelyet szinte egyik válogatott sem alkalmaz, így nagyon ritkán találkozunk vele” – idézi a magyar szövetség honlapja Kim Rasmussent.


    A szövetségi kapitány elmondta, hogy csapata a hajrában hét a hat elleni támadójátékra váltott, ami jól működött, ennek köszönhetően zárkóztak fel. A dán edző leszögezte, összességében nem nyújtottak jó teljesítményt, ezért kell elraktározniuk magukban a találkozó tanulságait.


    “A szöuli tornán erős csapatok ellen játszhattunk négy nap alatt három mérkőzést, és szerencsére 18 jó állapotban lévő játékossal utazunk tovább Japánba. Gyorsan regenerálódnunk kell, és ezzel párhuzamosan tovább edzünk, készülve a szombati vb-nyitányra” – mondta Rasmussen.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda