Angol Foci

Premier League: Tottenham zakó két kiállítással

A Bournemouth csapata fogadta a Tottenham-et és végig kiélezett meccsen a kettős emberhátrányban játszó Spurs alulmaradt a végjátékban.

A Spurs kilenc játékossal zárta a meccset, és az ötödik 1:0 mérkőzést játszotta. A londoni Tottenham az utolsó öt találkozójából a negyedik mérkőzését veszítette el. Nagyon hiányzik Harry Kane a gárdából.

1

A Totenhem a 43. percben megfogyatkozott, amikor Son elveszítette a fejét és piros lapot kapott Wilsonnal történt összecsapása után. Egy másik londoni labdarúgó is nagyon gyorsan kiállt. Foyt a második felidőben lépett pályára, és három perccel később el kellett hagynia azt. A fiatal játékos megpróbálta keményen megszerezni a labdát, és durván odalépett Lermom-nak.

A hajrában kapta a gólt a Spurs egy szabadrúgás után jól érkezett Nathan Ake és közelről fejelt a kapu jobb oldalába. ezzel nyert a hazai csapat.

Tottenham 70 ponttal rendelkezik az utolsó forduló előtt. Ha a Chelsea legyőzi a Watfordot, akkor a harmadik helyen fog állni. Ha az Arsenal és a MU is győz, akkor az utolsó forduló dönt a Bajnokok Ligája résztvevőiről.

2

3

4

Tabella

Fel