Connect with us

Angol Foci

Premier League – David Moyes újabb lehetőséget kapott, ezúttal a West Ham-nél

Premier League – David Moyes újabb lehetőséget kapott, ezúttal a West Ham-nél


Gyors eredményekre vágyik David Moyes, az angol labdarúgó-bajnokságban 17. helyezett West Ham United új vezetőedzője.

    “Nagyon büszke vagyok, hogy visszatérhettem, de most ennél is fontosabbnak tartom, hogy megnézzem, mit tehetek a csapatért, min tudok javítani, hogyan lehet ismét a sikerek útjára lépni a játékosokkal, és hogyan lehet gyors eredményeket elérni” – nyilatkozta a londoni klub honlapján a vasárnap este kinevezett skót szakvezető.


    David Moyes korábban az Everton, a Manchester United, a Real Sociedad és a Sunderland vezetőedzője is volt. A West Ham Unitedet először 2017. november 7. és 2018. május 16. között irányította, abban az időszakban a londoniak kilenc győzelemmel, tíz döntetlennel és 12 vereséggel zártak.

Képtalálat a következőre: „david moyes west ham”
Fotó: Express


    A régi-új tréner hozzátette, a jelenlegi játékoskeret jobb, mint amellyel korábban dolgozott.


    “Most csak rövid távú céljaink lehetnek, szeretnénk győzelmeket gyűjteni, és elmozdulni a tabella hátsó régiójából” – szögezte le Moyes, akinek a szerződése másfél évre szól.


    A West Ham United szerdán a Bournemouth együttesét fogadja a Premier League 21. fordulójában.


    David Sullivan klubelnök úgy fogalmazott, Moyes már korábban bizonyította, hogy képes jó eredményeket elérni, ezért hisznek benne, hogy ismét a helyes irányba tereli a csapatot.


    “Jól ismeri a klubot, erős kapcsolatokat épített ki, ami döntő jelentőségű lehet a munkája szempontjából a közeljövőben” – magyarázta.


    A szombaton menesztett chilei Manuel Pellegrini vezetőedző mellett távozott Mario Husillos sportigazgató, valamint a szakmai stáb további négy tagja is.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci