Bajnokok Ligája

Pochettino: A jövőmről csak a BL döntő után beszéljünk

Szombaton Bajnokok Ligája döntő lesz Madridban, és mindenki a mérkőzés kimenetele mellett az argentin edző jövőjére volt kíváncsi. A Tottenham edzője a Spurs-nek szentelt médianapon beszélt: “Nem lesz taktikai harc Klopp ellen, inkább egy szenvedélyes küzdelemre számítok”

Spurs

Június 1-jén, szombaton a Wanda Metropolitano-ban Madridban a Liverpool és a Tottenham egymással küzdenek a Bajnokok Ligája döntőjében. Mauricio Pochettino , a Spurs edzője a londoni csapatnak szánt médianapon nyilatkozott: “Ma semmi sem fontosabb, mint az előttünk álló döntő”.

Meccs

Az argentin edző az elmúlt hetekben megkérdőjelezte a Tottenham padon való tartózkodását, de még mindig sikerült az újságírók jövőjével kapcsolatos kérdéseit eldobni: “Az egyéni dolgok tervezése kicsit kínos most. A jövőnk nem fontos, nagyobb feladatok állnak a fontossági sorrendben, az egyetlen dolog, amiről azt gondolom, hogy beszélni kell az a Bajnokok Ligája győzelem megszerzése iránt érzett vágyaink, ezek a hangok, Összességében 200% -os pluszt adnak a döntőben. A döntő után lesz időnk beszélgetni.”

Nagyszerű időt töltöttem itt. Sokat gondolkodtam ezekben a napokban, 5 éve írtam alá a szerződést a Tottenham- mel, és ez hihetetlen idő volt. A Bajnokok Ligája döntője e klub számára hihetetlen eredmény, keményen dolgoztunk és más kluboktól eltérő projektet dolgoztunk ki.

Liverpool

Nem lesz Pochettino Klopp csata, vagy egy nagy taktikai csata – az argentin ezt kizárja – , ez mindenekelőtt az érzelmek döntője lesz. Teljesen más lesz a játék, mint amit Premierben tapasztaltunk, nem tudjuk felkészíteni őket az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján, mert olyan meccset játszunk, két olyan csapat vagyunk, akik nagyon jól ismerik egymást, de komoly hiba lenne arra hivatkozni, hogy a korábbi kihívásokra gondoljanak ”.

Fel