Labdarúgás

Pjanic: Ha a PSG hív? Minimum elgondolkodom…

A Juventus bosnyák középpályása jól érzi magát a Juventusban, ám szívesen keresne új kihívást.

Az elmúlt napokban röppent fel erőteljesebben az értesülés, hogy a Paris Saint-Germain megszerezné Miralem Pjanicot a Juventus együttesétől. A hír értékét csak növeli, hogy a franciák Massimiliano Allegrit, az “Zebrák” vezetőedzőjét is csábítják. Pjanic szerződése 2023-ig szól a Juventusnál, ám a 29 esztendős játékos szerint a PSG az a klub, ahova “minden játékos kész menni”, ha meg van a hívószó.

1

A bosnyák labdarúgó teljesítményével jócskán hozzájárult ahhoz, hogy a Juve begyűjtse sorozatban nyolcadik Scudettóját. Talán épp emiatt érzi kicsit úgy, hogy ideje környezetet váltani: “Egy hatalmas klub tagja vagyok, de már nyolc éve futballozom Olaszországban. Egyelőre csak a szezon befejezésére koncentrálok.”

“A PSG Európa egyik legnagyszerűbb klubja, az a csapat, amelyhez mindenki szíves örömest csatlakozna. A Bajnokok Ligájában szintet szeretnének lépni, ami izgalmasan hangzik és nekem is annak megnyerése a legfőbb célom. Bármi megtörténhet, majd meglátjuk mi történik a nyáron” – mondta el Pjanic, megadva a következő hetek egyik slágertémáját.

Fel