Connect with us

NBA

Nyilvánosságra hozták Kobe Bryant helikopter balesete áldozatainak boncolási jegyzőkönyvét

Nyilvánosságra hozták Kobe Bryant helikopter balesete áldozatainak boncolási jegyzőkönyvét


A pénteken nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvek alapján a helikoptert vezető pilóta nem fogyasztott alkoholt, és kábítószert sem mutattak ki a véréből. A tragikus baleset még január végén történt, amikor a legendás kosaras és 13 éves lánya utóbbi kosármeccsére igyekeztek, összesen kilencen voltak a fedélzeten.-írta az origo

A Los Angeles-i halottkém jelentése alapján brutális erejű volt a baleset, ezt a sérülésekből meg lehetett állapítani, és az üzemanyag is lángra kapott. A világ egyik leghíresebb kosarasát csak az ujjlenyomata alapján sikerült azonosítania a szakembereknek.

A jelentést készítő Juan Carrillo szerint az áldozatok azonnal életüket vesztették, akkora ereje volt a becsapódásnak. A tragédiát balesetnek minősítették. A rendelkezésre álló adatok szerint Ara Zobayan, a pilóta a kaliforniai San Fernando völgy felett próbált felfelé áttörni a ködrétegen, amikor hirtelen balra fordult a gép és egy doboldalba csapódott, nagyjából 300 km/órás sebességgel.

A roncsok egy focipályányi területen szóródtak szét, a helikopter pedig egy kisebb krátert alakított ki a hegyoldalban.

A balesetben meghalt a pilóta, Kobe és Gianna Bryant, az Orange Coast College baseball-edzője, John Altobelli, felesége, Keri és a lányuk Alyssa, Christina Mauser, aki a lányok kosárcsapatát edzette, Sarah Chester és a lánya, Payton. Alyssa és Payton is Gianna csapattársa volt.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA