Kézilabda

Nyilatkozatok a Veszprém – Szeged döntő után

A Szeged a Bajnoki Döntő első mérkőzésén kiütéses vereséget szenvedett Veszprémben. Az első félidőben még vezetett a Mol Pick, a második félidőben azonban állva hagyta a Tisza-partiakat Davis csapata és a végére 11 gólos különbség alakult ki. Így vélekedtek a főszereplők a mérkőzés lefújása után.

Juan Carlos Pastor: “Ahhoz hogy meccsben maradjuk sokkal pontosabban kellett volna támadni, a támadásban be kellett volna lőni a ziccereket, védekezésben nem volt kapusteljesítmény és szétesett a játékunk. Gratulálok először is a Veszprémnek, a mi játékunkról annyit, hogy amióta kiestünk a BL-ből, nem találunk magunkra.”

Nagy László: “Amennyire jókat, úgy kaptunk rosszakat is, de ezek személy szerint engem mindig többre és jobbra késztettek. Úgyhogy köszönöm, köszönöm mindenkinek ezeket a remek éveket és még három győzelmet szeretnénk az idén. Veletek együtt, velünk együtt, hajrá Veszprém.”

“Köszönjük a gratulációt. Nyilván mindig az a nehéz ami előtted van, meccs közben mindig a meccsre kell fókuszálni, elég nagy előnyt szereztünk, de nem szabad semmit sem elkiabálni. Óriásit küzdöttünk, nyilván azok az érzelmek és az az elszántság, ami az elmúlt három mérkőzésen a Szeged ellen nem sikerült, gondolom hogy most ez abszolút kijött. Önmagukhoz képest, egy nem a saját szintjükön produkáló Szegeddel találkoztunk, de bőven tettünk azért hogy ez így alakuljon. Nagyon feszesek voltunk a védekezésben, főleg a második félidőben. Roli nagyon szépen belejött ebbe, óriásit segített, tudtunk rohanni. Gyakorlatilag begyalultuk a Szegedet. Nincs még meg ez a döntő, hiába van 11 gól előnyünk, ugyanilyen feszességgel kell játszanunk. Egy két hibát elvétve nagyon fegyelmezetten kell játszanunk, ezt kell megőriznünk az elkövetkező 10 napban.”


Veszprém, 2019. május 23. A veszprémi csapattól búcsúzó Nagy László a kézilabda férfi NB I döntőjében játszott Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzés után a Veszprém Arénában 2019. május 23-án. Veszprém -Szeged 35-24. MTI/Szigetváry Zsolt

Momir Ilic: “Helló Veszprém Aréna! Ez volt az utolsó meccs nekem, nagyon nagyon köszönöm! És hajrá Veszprém!”

Mikler Roland: “Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a csodálatos 5 évet amit itt tölthettem, egyenlőre még nem szeretnék búcsúzni, mert előttünk van három nagyon fontos mérkőzés! A Veszprém Arénától a mai nappal a mai mérkőzéssel elbúcsúzom, köszönök szépen mindent, csodálatos 5 év volt.”

David Davis: “Természetesen nem számítottunk ekkora különbségre, mint ahogy az elején is mondtam, szoros mérkőzésre számítottam és az a célunk hogy minden mérkőzést megnyerjünk, egy vagy két gólos győzelem gondoltunk, nem gondoltunk nagy arányos győzelemre. Vasárnap is úgy megyünk majd Szegedre, hogy nyerjünk. Az lesz a cél ott is. A második félidő szinte tökéletes volt, lenyűgöző. Összességében nagyon jó mérkőzést játszottunk , az első félidőben az első 10-12 perc nem sikerült túl jól, ott volt egy kicsi hullámvölgy amibe kerültünk, nagyon jól felálltunk az első félidő végére és boldog voltam hogy az öltözőbe mindenki hisz a győzelemben és hogy meg tudjuk csinálni ezt. Nagy László és Momir Ilic arról beszéltek amit éreznek, ezek az ő pillanataik, ezek a közös pillanataik amiket meg kell élni, ezekre a pillanatokra fognak visszaemlékezni. Ezek a csodálatos játékosok most búcsúztak, sokáig húzták ennek a nagyszerű csapatnak a szekerét és megérdemlik a figyelmet, a tapsot és az elismerést.

Fel