Connect with us

Röplabda

Női röplabda Extraliga – Edzőváltás Balatonfüreden

Női röplabda Extraliga – Edzőváltás Balatonfüreden


Milodanovic Andrea helyett péntektől Kormos Mihály irányítja a női röplabda Extraligában szereplő Szent Benedek RA csapatát.

    A balatonfüredi klub közleményében Komáromi Móric elnök úgy fogalmazott, az utóbbi hetek eredménytelensége miatt mentették fel a munkavégzés alól a szabadkai születésű edzőt, akinek nagyon sokat köszönhetnek, és akivel nagyon hosszú, eredményes utat tettek meg az elmúlt években.


    A klubelnök hozzátette, hosszú távú céljaik vannak, de ahhoz, hogy ezeket megvalósítsák, rövid távon is eredményesnek kell lenniük, és az elmúlt hetek azt mutatják, hogy ehhez változtatásra van szükség.


    Milodanovic 2017-ben érkezett az akkor NB II-es balatonfüredi együtteshez, amelyet három év alatt juttatott fel a legmagasabb osztályba.


    A felnőtt csapatot a mostani idény végéig a klub utánpótlás szakmai igazgatója, Kormos Mihály irányítja, a másodedző Mészáros Péter marad. Kormos vezetőedzőként három bajnoki címet nyert a Békéscsaba felnőtt csapatával, és dolgozott a korosztályos válogatottak mellett is.


    A Szent Benedek RA 13 mérkőzés után a hetedik helyen áll a nyolccsapatos Extraligában.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda