Connect with us

Röplabda

Női röplabda Extraliga – Az élvonalban is Milodanovic Andrea irányítja a Balatonfüredet

Női röplabda Extraliga – Az élvonalban is Milodanovic Andrea irányítja a Balatonfüredet


A következő szezonban is Milodanovic Andrea lesz az Extraligába feljutott Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia (SZBBRA) női röplabdacsapatának vezetőedzője.

    A klub honlapjának szerdai híre kiemeli, a szabadkai származású szakvezető 2017-ben, az élvonalbeli UTE csapatától érkezett az akkor az NB II-ben szereplő Balaton-parti együtteshez, melyet három év alatt juttatott fel a legmagasabb osztályba.

Andrea Milodanovic - Karolina Herbut | Finansijska savetnica i ...
Andrea Milodanovic – Fotó: KH


    “Mindenki tudta, hogyha lehetőségünk nyílik az osztályváltásra, akkor élünk vele. Az elmúlt két évben, amióta NB I-ben szerepeltünk, olyan szintet hoztunk, ami bizonyította, hogy az Extraligában is megálljuk a helyünket. Ez nem a csak a csapatra és az elvégzett munkára igaz, hanem az egyesületre is. Sokkal erősebb lett a klubunk, komolyabb lett a háttér, évről-évre lépünk előrébb itt is” – mondta Milodanovic annak kapcsán, hogy a pandémia miatt be nem fejeződött bajnoki idényt követően az eddig extraligás Haladás és Jászberény sem tudta vállalni az indulást a következő szezonban, a magyar szövetség pedig a balatonfüredieket és a DVTK-t kérte fel erre.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda