Connect with us

Röplabda

Női röplabda CEV/Challenge Kupa – Buborékban folytatja a Vasas és a Kaposvár

Női röplabda CEV/Challenge Kupa – Buborékban folytatja a Vasas és a Kaposvár


Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) csütörtöki közleménye alapján buborékban folytatódik decembertől a második és harmadik számú nemzetközi kupasorozat.

    Az egészségügyi helyzet és az utazási nehézségek következményeként szülelett döntés alapján a CEV Kupában érdekelt magyar csapatok közül a Vasas Óbuda Szerbiába, a Tent Obrenovac otthonába utazik december 8-9-én, ahol a nyolcaddöntőben a jövő szerdai Fatum Nyíregyháza-Mincsanka Minszk párharc győztesével találkozik.


    Amennyiben a Vasas vagy a Nyíregyháza továbbjut, akkor a nyolcaddöntő másnapján lejátssza negyeddöntőjét is vagy a hazaiak ellen, vagy a szlovén OK SIP Sempeter együttesével szemben.


    A sorozat harmadik magyar együttese, a Swietelsky-Békéscsabai RSE december 8. és 10. között Monzában szerepel, a nyolcaddöntőben a remek játékerőt képviselő hazai csapat vár rá. Amennyiben Tóth Gábor tanítványai bravúrt érnek el, a negyeddöntőben szerb vagy cseh ellenféllel csaphatnak össze.


    A harmadik számú sorozatnak számító Challenge Kupában az 1. MCM-Diamant Kaposvár ugyancsak december 8-10. között tornarendezőként előbb a cseh TJ Ostravával vagy a lett Rigas Volejbola Skola csapatával találkozik, míg továbbjutás esetén a negyeddöntőben a szlovák VK UPF Nitra és az északmacedón OK Vardar Zeni 2019 Skopje mérkőzés győztese vár rá.


    A CEV korábban bejelentette, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörét is hasonló formátumban rendezik meg a nőknél és a férfiaknál is.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda