Kézilabda

Női Magyar Kupa: Nycke Groot a legjobb játékos – Edzői nyilatkozatok

A négyes döntő legértékesebb játékosa Cornelia Nycke Groot, a Győr holland irányítója lett.

„Minden elismerésem a lányoknak, elsősorban azért, ahogyan az első félidőben kézilabdáztunk, és azért, hogy a második félidőben kritikus helyzetben is tudtunk újítani. A Ferencváros előtt is le a kalappal, de úgy gondolom, megérdemelten győztünk” – nyilatkozta Danyi Gábor, aki az első trófeáját nyerte a Győr vezetőedzőjeként.
    Hozzátette: csapata nagyon jól játszott a meccs nagy részében, és annak ellenére, hogy a Ferencváros óriásit küzdött, és komoly hátrányból is visszakapaszkodott, nem érezte, hogy elveszíthetik a mérkőzést.

Debrecen, 2019. március 17. A gyõri Eduarda Amorim (b) és a ferencvárosi Mészáros Rea a nõi kézilabda Magyar Kupa döntõjében játszott Gyõri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkõzésen a debreceni Fõnix Csarnokban 2019. március 17-én. MTI/Czeglédi Zsolt


    „Nagyon rosszul kezdtük a meccset, mindent megtettünk, amit az ETO ellen nem lenne szabad. Nagyon későn találtuk meg a megfelelő csapatunkat. Az ETO ma egy Amorimmal és egy Leynaud-val mindenképpen jobb volt, de igazság szerint mi is alájuk játszottunk” – magyarázta Elek Gábor, a Ferencváros trénere.
    Hozzáfűzte: ellenfelük sokat profitált a tapasztalatából, az FTC pedig talán a játékosok fiatal korából adódóan többet hibázott. MTI

Fel