Connect with us

Magyar Kosárlabda

Női kosárlabda NB I – Zele Dorina visszatér Szekszárdra

Női kosárlabda NB I – Zele Dorina visszatér Szekszárdra


Az Aluinvent DVTK-tól a múlt héten távozott Zele Dorina visszatér az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatához.

    A 28 éves dobóhátvéd szombaton jelentette be, hogy három szezon után elhagyja a miskolciakat, hétfőn pedig a tolnai klub honlapján közölte, hogy egyéves szerződést kötött vele.


    A válogatott játékos 2011 és 2014 között erősítette a Szekszárdot, és a jelenlegi keretből csapattársa volt Bálint Rékának, Studer Ágnesnek, Studer Zsuzsának és Theodoreán Alexandrának is.


    “Reményeink szerint egy nagy visszatérővel sikerült megerősítenünk a magyar magot” – nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök. “Zele Dorinát senkinek sem kell bemutatni Szekszárdon, hiszen három szezonon át erősítette a csapatunkat. Személyében rutinos, nagy szívvel megáldott, végsőkig küzdeni képes válogatott játékos sikerült megszereznünk. Biztos vagyok benne, hogy Djokics Zseljko keze alatt és a mi közegünkben nagy dolgokra lesz képes, és hozzásegít minket a céljaink eléréséhez” – tette hozzá.


    A DVTK-val tavaly bajnoki ezüst- és Magyar Kupa-bronzérmes kosaras elmondása szerint izgatottan várja a visszatérést.


    “Örülök, hogy hosszú idő után újra Szekszárdon játszhatok. Nem titkolt célom, hogy bajnokságot szeretnék nyerni, és azt gondolom, hogy ehhez itt minden feltétel adott. Várom a közös munkát, és nagyon remélem, hogy sok boldog pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak” – fejtette ki a 185 centis játékos, aki tavaly tagja volt a szerbiai Európa-bajnokságon hetedik válogatottnak.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Kosárlabda