Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda olimpiai selejtező – Elek Gábor nélkül kezdte a felkészülést a válogatott

Női kézilabda olimpiai selejtező – Elek Gábor nélkül kezdte a felkészülést a válogatott


Elek Gábor továbbra is koronavírusos, ezért szövetségi kapitánya nélkül készül a péntektől vasárnapig tartó győri olimpiai selejtezőtornára a magyar női kézilabda-válogatott.

    A magyar szövetség (MKSZ) hétfői, rövid közleménye szerint “Elek Gábor két negatív teszteredményt követően lehet ott a válogatottal, egyelőre otthonából követi a csapat munkáját a szakmai stáb segítségével”.


    Múlt szerdán – amikor bejelentették a szövetségi kapitány megbetegedését – Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke elmondta, vasárnapig negatív tesztet kellett volna produkálnia az edzőnek, hogy beköltözhessen a “buborékba”, de felvették a kapcsolatot a nemzetközi szövetséggel, hogy Elek Gábor később is csatlakozhasson a válogatotthoz, ha csak hétfőn vagy kedden ad negatív eredményt.


    Az MKSZ hétfői közleménye arra nem tért ki, hogy a játékoskeret minden tagja megkezdhette-e a közös felkészülést vasárnap.


    A házigazda magyarok pénteken 17 órától Kazahsztánnal, szombaton 17.30-tól Szerbiával, vasárnap 20.30-tól pedig az olimpiai címvédő Oroszországgal játszanak a győri tornán. Az idén nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra az első két helyezett jut ki.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda