Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda NB I – Simán nyert a Győr a Loki ellen

Női kézilabda NB I – Simán nyert a Győr a Loki ellen


A címvédő Győr magabiztosan verte kedden a vendég Debrecent a női kézilabda NB I-ben.


K&H női liga, 10. forduló:
GYŐRI AUDI ETO-DVSC SCHAEFFLER 36-28 (20-13)

Győr, játékvezetők: Medve, Südi.
GYŐR: Kiss, Leynaud (kapusok), Bódi 2, Brattset 1, Bulatovic 1, Edwige 1, Faluvégi, Fodor 2, Görbicz 2, Hansen 6, Knedlikova 3, Kurtovic 1 (1), Nze-Minko 7, Oftedal 8, Puhalák 2. Edző: Danyi Gábor.
DEBRECEN: Oguntoye, Szabó, Triffa (kapusok), Arany 3, Bordás 3, Borgyos, Bulath 2 (2), Despotovic 4, Karsten 2, Kovács 4, Petrus, Poczetnyik, Tóvizi 2, Vámos 4, Vantara-Kelemen 3, Varsányi 1. Edző: Köstner Vilmos.
Kiállítások: 8, ill. 4.
Hétméteresek: 5/1, ill. 3/2.

Köstner Vilmos:„Összességében az első hét perc sem volt véletlen, az első félidőben a védekezésünk is faultok nélkül zajlott, érvényesülni tudott a lábmunkából adódó különbség. Sokszor azonban úgy érzem megmutattuk, hogy miért szerepeltünk jól az őszi szezon nagy részében. Voltak kifejezetten szép, dinamikus támadásaink, és igyekeztünk védekezésben is felvenni velük a versenyt – azt gondolom, nem vallottunk szégyent. Szeretnék gratulálni a Győrnek az őszi szereplésükhöz, és további sok sikert!”

20191112_185202
Fotó: Kisalföld

Bordás Réka:„Szeretnék gratulálni a Győrnek! Nem sikerült úgy kezdenünk, ahogy szerettünk volna, de úgy gondolom, utána már sikerült felvennünk a tempót, mind a védekezésben, mind a támadásban. Nagyon nagy élmény volt itt játszani.”

Danyi Gábor: „A mérkőzés kezdése megadta az alaphangot, a vendég együttes kissé megilletődötten kezdett. A folytatásban abszolút kiegyenlített volt a játék, próbáltam figyelni arra, hogy mindenkinek megfelelő mennyiségű játéklehetőséget tudjak adni. Nagyon dinamikusan és jó tempóban játszott az ellenfelünk, amikor pedig a debreceni fiatalok voltak pályán, nagyon szívet melengető érzés volt. Nagyon sok sikert kívánok a Debrecennek a nemzetközi szereplésükhöz!”

20191112_184922
Fotó: Kisalföld

Puhalák Szidónia:„Először is gratulálok a Debrecennek! Az első 10-15 perc megadta az alaphangot, de úgy gondolom, tovább kell vinnünk az első félidei teljesítményünket  egészen a hatvanadik perc végéig.”

Forrás: Györietokc.hu

Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda