Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda NB I – Négy mérkőzést elhalasztottak a válogatott felkészülése miatt

Női kézilabda NB I – Négy mérkőzést elhalasztottak a válogatott felkészülése miatt


Négy mérkőzést későbbre halasztottak a női kézilabda NB I-ben, hogy a válogatott hamarabb megkezdhesse felkészülését a hazai rendezésű olimpiai selejtezőtornára.

    “A sportág valamennyi szereplője átérzi az olimpiai selejtező fontosságát, és a válogatott érdekeit többszörösen a klubérdekek fölé helyezve minden érintett csapat partner volt abban, hogy a nemzeti együttes többet készülhessen együtt” – idézte a magyar szövetség közösségi oldala Novák Andrást, a magyar szövetség operatív igazgatóját, aki egyúttal köszönetet mondott a kluboknak, illetve vezetőiknek és edzőiknek.


    Az Alba Fehérvár KC-Siófok KC, az Érd-Győri Audi ETO, az FTC-Rail Cargo Hungaria-Szent István SE és a Dunaújvárosi KKA-DVSC Schaeffler találkozókat március 11. és 14. között rendezték volna, de valamennyit április végére vagy május elejére halasztották, hogy a válogatott az előírtnál hat nappal korábban, már március 10-én megkezdhesse felkészülését.


    A magyarok március 20-tól 22-ig Győrben olimpiai selejtezőn vesznek részt, amelyen sorrendben Kazahsztán, Szerbia és Oroszország csapatával találkoznak. Az első két helyezett kijut a tokiói olimpiára.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda