Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda NB I – Először győzött a Békéscsaba

Női kézilabda NB I – Először győzött a Békéscsaba


A sereghajtó Békéscsaba nagy csatában nyert a tabellán éppen előtte álló Szombathelyi KKA ellen a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén, ezzel megszerezte idénybeli első győzelmét.

    
A K&H női kézilabda liga keddi játéknapján az 5. fordulóból pótolt mérkőzést a Békéscsaba a Szombathely ellen. A találkozón, az első félidő néhány percének kivételével, végig a hazaiak vezettek, igaz Marosán György csapata jól tartotta magát és nem engedte ellépni a Békéscsabát.
A hajrát nem bírták a 420 kilométert buszozó szombathelyiek, és így a két együttes közötti különbség egy pontra olvadt.


A legnagyobb különbség három gól volt a két együttes között, az is csak a mérkőzés hajrájában, amely döntőnek bizonyult, hiszen az EUbility Group Békéscsabai ENKSE 23-20-ra megnyerte az összecsapást.

    
K&H női kézilabda liga, 5. forduló
EUBILITY GROUP-BÉKÉSCSABAI ENKSE-HUNGAST SZOMBATHELYI KKA 23-20 (11-10)
Békéscsaba, játékvezetők: Őri, Pozdena.
BÉKÉSCSABA: Csizmadia, Mistina, Szabó (kapusok), Agbaba 4, Andróczki 2, Bucsi, Giricz, Gyenes, Iván, Kukely, Mitrovic 5, Petika, Radojevic 7 (4), Szabó, Szabó 4, Török 1. Edző: Vida Gergő.
SZOMBATHELY: Christe, Tomasevic (kapusok), Agbaba 1, Bandelier 1, Franka, Gorilska 9 (2), Kulcsár, Mayer, Orbán 4, Pődör, Pődör 4 (1), Szendrei, Szmolek, Varga, Virág, Wald 1. Edző: Marosán György.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc.
Hétméteresek: 5/4, ill. 5/3.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda