Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda: Kiss Éva átgondolja, hogy valóban visszavonul-e az idén

Női kézilabda: Kiss Éva átgondolja, hogy valóban visszavonul-e az idén


A kialakult helyzet és a tokiói olimpia elhalasztása miatt még átgondolja, hogy valóban befejezi-e sportolói pályafutását ebben az évben Kiss Éva, a női Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is címvédő Győri Audi ETO kézilabdacsapatának kapusa.

    A 103-szoros válogatott játékos az M4 Sportnak elmondta, az év elején úgy érezte, eljött az ideje a visszavonulásnak, de ötkarikás szerepléssel akarta lezárni a karrierjét.


    “Ez most változott, egy évvel halasztottak, ez pedig nyilvánvalóan elgondolkodtató, mert minden sportolónak az az álma, hogy szerepeljen az olimpián” – nyilatkozott a 32 éves kapus, hozzátéve, hogy jelenleg még nem tudja, milyen végső döntést hoz majd, de bármi is lesz ez, a győri klub biztosan támogatni fogja ebben.


    A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezont Kiss úgy értékelte, hogy bár voltak kisebb hullámvölgyei a győri együttesnek, végeredményben hozta azt, “amit hozni kellett”, a csapat folyamatosan alakult, az új játékosok beépültek, és összeállt a játék. A Győr a BL-ben bejutott a negyeddöntőbe, az NB I-ben pedig listavezető.


    “Tőlünk mindenki azt várja, hogy mindig nyerjünk, de néha a vereségek jól jönnek abból a szempontból, hogy ezek után megerősödünk és összeszedjük magunkat” – jelentette ki az Európa-bajnoki bronzérmes, háromszoros BL-győztes kézilabdázó.


    Elmondta, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy otthoni körülmények között formában tartsák magukat, ugyanakkor a labdás edzések hiányoznak a játékosoknak.


    “Minden napra megkapom az edzéstervet, ezt végrehajtom, most ugyanis nem mérkőzésről mérkőzésre, hanem napról napra tudok csak készülni, így próbálom kihozni a legjobbat a helyzetből” – fogalmazott Kiss Éva.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda