Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda: Elhunyt a DKKA gyúrója

Női kézilabda: Elhunyt a DKKA gyúrója


Tegnap este szomorú hírt osztott meg a dunaújvárosi női kézilabda csapat a Facebook oldalán, elhunyt a klub gyúrója Bába Mihály.

Közúti balesetet szenvedett a legendás masszőr és napok óta kórházban ápolták. A hírek arról szóltak, hogy állapota stabil, de tegnap sajnos mégis tragédia történt.

Bejegyzésében ezt írta a DKKA:

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt gyúrónk, Bába Mihály!

Leírhatatlan fájdalom ez a dunaújvárosi kézilabda számára, hiszen Misike idén kezdte volna 36. szezonját a helyi női csapat mellett. Egy igazi ikon, és példakép ment el közülünk, akinek a neve egybeforrt egyesületünkével, és aki nélkül már sosem lesz ugyanolyan egyetlen mérkőzés sem. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia Bába Mihályt saját halottjának tekinti és emlékét örökre megőrzi.”Van az emlék (…) Valaki itt hagyta őket. Valaki, aki elment. De hagyott valamit. Sok emléket. Sokszor felidézhetetlen, már csak foszlányokban, érzésekben, félelmekben, fájdalmakban, apró örömökben, pillanatokban élő emléket. Amelyek itt vannak egy darabka hangban, néhány képben, teleírt füzetekben, és Bennetek. Mert nem csak emléket hagyott. Annál sokkal többet. A valóságot. Az életet. Az emléket, amely tovább él. Nem szavakban, nem gondolatokban, nem tettekben, és nem tárgyakban. Hanem magában az életben. Egy másik életben. Ami az övé is. Így válik az emlék jelenné, jövővé.”

A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt.Elmentél, de szívünkben örökké velünk maradsz, Misi!!

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg
Fotó: DKKA Facebook
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda