Connect with us

Kézilabda

Női kézilabda EHF Kupa – Hazai zakóval is csoportkörös a címvédő Siófok

Női kézilabda EHF Kupa – Hazai zakóval is csoportkörös a címvédő Siófok


A címvédő Siófok KC csoportkörbe jutott a női kézilabda EHF Kupában, miután a visszavágón hazai pályán ugyan öt góllal kikapott, az idegenben megszerzett nyolcgólos előnyéből hármat megtartott.


Női EHF Kupa, selejtező, 3. forduló, visszavágó:

SIÓFOK KC-NANTES ATLANTIQUE HANDBALL (francia) 29-34 (15-13)
Nantes, játékvezetők: Freitas, Carvalho (portugálok)


SIÓFOK: Solberg, Szikora 1 (kapusok), Aoustin 2, Böhme 1, Drabik 1, Hársfalvi 2, Janjusevic, Jezic 4, Kobetic 5, Lapos, Mazák-Németh, Niombla 4, Pena 5 (3), Such 1, Tomori, Wald. Edző: Tor Odvar Moen.


NANTES: Gabriel, Placzek (kapusok), Ahanda 2, Baudouin, Bellec, Cabral Barbosa 4, Dancette 3, Escribano Sanchez-Mateos 2, Grigel 7, Kieffer, Lignieres 3, Loquay 1, Mitrovic 5, Nielsen 6. Edző: Allan Heine Pedersen.


Kiállítások: 2, ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 2/1


    Továbbjutott: a Siófok 61-58-as összesítéssel.

    Az első félidőben úgy tűnt, egy pillanatig sem lesz veszélyben a Balaton-partiak továbbjutása, akik már öt góllal is vezettek, amiből végül a szünetig kettőt őriztek meg.


    A fordulást követően fej fej mellett haladtak a csapatok, a hajrába azonban belealudt a Siófok, a vendégek ezt kihasználva már hat góllal is vezettek nem sokkal a lefújás előtt, de a párharcot már nem tudták kiegyenlíteni.


    A hazaiaknál Nerea Pena és Andrea Kobetic is öt-öt gólt szerzett.


    A csoportkör sorsolását kedd délelőtt rendezik Bécsben. Az első fordulóra január elején, az utolsóra pedig február elején kerül sor.

    
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda