Connect with us

Kézilabda

Női Kézilabda – DVSC: “Igazi csapatként reagáltak a szituációra!”

Női Kézilabda – DVSC: “Igazi csapatként reagáltak a szituációra!”


A magyarországi járványhelyzet, a bajnokság szüneteltetése miatt a DVSC Kézilabda Kft. vezetése kétoldalú megállapodást kötött a játékosokkal és a stábtagokkal az elkerülhetetlen megszorításokról.

A klub vezetése a kiesett bevételek miatt április, május, június hónapokra 30 százalékos bérmegvonásra kényszerült, felfüggesztette a prémiumok kifizetését és a gépjármű használatot.

„Leültünk a játékosakkal, edzőkkel, stábtagokkal és átbeszéltük a kialakult helyzetet, illetve a várható következményeket – mondta Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – A lányok feltehették a kérdéseiket, apróbb módosításokat kértek, amelyekben sikerült megegyeznünk. Minden kézilabdázónk, edzőnk és dolgozónk aláírta a debreceni női kézilabda jövőjének szempontjából nagyon fontos megállapodást. Igazi csapatként reagáltak a szituációra!”

A nehézségek ellenére mindenképpen megnyugtató, hogy a DVSC SCHAEFFLER főszponzora a FAG Magyarország Ipari Kft. kitart a csapat mellett.
„Fel sem merült, hogy kihátráljunk a szerződésből – fogalmazott Szabó Péter FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezetője. – Szerencsére mindkét fél jól kezelte a kialakult helyzetet, átlátta, hogy mindenkinek tenni kell azért, hogy ezt az időszakot átvészeljük, így jó megoldás született. Reméljük, hogy amikor újra lehet meccseket játszani, a pályán is láthatjuk, hogy milyen egységes a csapat, s még az ideinél is jobb teljesítményre lesz képes!”

A csapatot működtető gazdasági társaságban többségi tulajdonos debreceni önkormányzat nevében Dr. Barcsa Lajos alpolgármester szólalt meg.
„A koronavírus járvány okozta gondokon csak együtt lehetünk úrrá. Köszönöm a lányoknak, hogy döntésükkel ők is partnerek voltak abban, hogy erősek és egységesek maradjunk! Hajrá, Loki! Együtt vagyunk Debrecen!”

Forrás: dvsckezilabda.hu
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda