Kézilabda

Női Kézilabda BL: A győri továbbjutás utáni nyilatkozatok

A Győri Audi ETO KC a mai újabb győzelmével, kettős sikerrel lépett tovább az Odense gárdáján. A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Danyi Gábor:” Először is szeretnék gratulálni az Odensenek, hiszen egy nagyon harcos csapatot ismertünk meg a két mérkőzés alapján. Bebizonyították, hogy nem csak nagy nevekből álló játékosokkal lehet a legmagasabb szinten játszani és különösen az első mérkőzésen klasszis teljesítményt nyújtottak. Azt gondolom, nekünk több tapasztalatunk és jobb játékosaink vannak jelenleg. Bár, egy dolgot szeretnék kiemelni, amikor egy induló dán játékosra tizenkét gólos vezetésnél három játékosunk visszaért. Azt gondolom, ez mutatja, hogy milyen remek hozzáállással mentünk ma ki a pályára. Gratulálok az Odensének és további sok sikert kívánok nekik!”

Amandine Leynaud:”Nagyszerű volt a mai mérkőzést itt lejátszani, hiszen a saját szurkolóink előtt mutathattuk meg, hogy alkalmasak vagyunk a FINAL4-ra. Az első félidő második tizenöt percében nagyon jól elkezdett működni a védekezésünk és elmondhatóm többi kapustársam nevében is, hogy ilyen védőfal előtt igazán jó játszani és könnyű védéseket bemutatni. Továbbá köszönöm az ellenfelünknek is, hogy végig hajtottak minket és a legjobbunkra kényszerítettek. ”


Győr, 2019. április 13. A győri Stine Bredal Oftedal (k) a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének 2. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC – Odense Handbold mérkőzésen a győri Audi Arénában 2019. április 13-án. A magyar csapat 33-21-re győzött. MTI/Krizsán Csaba

Jan Pytlick:”Máshogy szeretném kezdeni. Az idei szezonban az Odense először jutott el a Bajnokok Ligájába. A volt a vágyunk, hogy már az első sorsolás után a Győrrel találkozzunk. Végül ezt a két negyeddöntőt játszottuk velük és tudtok már a mérkőzések előtt, hogy a Győr sokkal jobb csapat nálunk. A Győrnek pedig sokkal több tapasztalata van az ilyen meccsekről. Visszanézve a két mérkőzésre, óriási lehetőség volt nekünk, hogy az én véleményem szerint a világ legjobb csapatával játszhattunk. Szeretnék gratulálni az ETO-nak és a nagyon sok sikert kívánok a legjobb négy között!”

Mie Hojlund:”Nagyon büszkék lehetünk az első 15 percre, hiszen jól játszottunk. Védekezésünk jól működött és támadásban is a megfelelő időben tudtuk ellőni a labdákat. Fantasztikus tapasztalat szerzései lehetőség volt számunkra és örömmel láttam, hogy sokan elkísértek minket Győrbe. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!”

Forrás: MTI

Fel