Connect with us

Kézilabda

Női kézi – DVSC: Három meghatározó játékos hosszabbította meg szerződését

Női kézi – DVSC: Három meghatározó játékos hosszabbította meg szerződését


Megtartva az értékek, ezzel a mottóval adta hírül a DVSC női kézilabda csapata, hogy szerződést hosszabbított három meghatározó játékossal. A montenegrói válogatott Jelena Deszpotovics és a magyar válogatott kerettag Kovács Anna egyaránt két esztendővel hosszabbította meg szerződését, míg a junior Eb-aranyérmes Arany Rebeka további három esztendőre kötelezte el magát.

Arany Rebeka: „Fontos nekem a város, fontos a csapat. Úgy érzem befogadtak a lányok, elégedettek velem a vezetők. Ennek az eredménye, hogy új szerződést kínáltak nekem, amit nagy örömmel fogadtam el. Főként azért, mert idén már az EHF kupában is bemutatkozhattam!”

Jelena Deszpotovics: „Jól érzem magam Debrecenben, most pedig úgy érzem, hogy megvan az esélyünk az előrelépésre. Remek csapat és közösség alakult ki, amely képes lehet komoly sikerekre!”

Kovács Anna: „Remek döntést hoztam, amikor Debrecenbe igazoltam és nem is volt kérdés, hogy meghosszabbítom-e a szerződésemet. A DVSC-ben újra megtaláltam önmagamat, jól érzem magam a csapatban, jól együtt tudok dolgozni a klub minden munkatársával. Úgy érzem, itt sínen van a pályafutásom, s erről nem szeretnék letérni!”

Forrás: dvsckezilabda.hu
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda