Connect with us

Labdarúgás

Neymar: „Sok hibát követtem el, én szeretnék lenni a világ legjobbja”

Neymar: „Sok hibát követtem el, én szeretnék lenni a világ legjobbja”


Neymar Junior kizárólag a Mirrornak nyilatkozott. A nyáron nem sikerült visszatérnie az FC Barcelonába és a PSG támadója arról beszélt, hogy sok hibát követett el, amit a jövőben próbál elkerülni és mindent megtesz azért, hogy a világ legjobb játékosa legyen.

Neymar elismeri, hogy sok hibát követett el például a szurkolókkal történt összezördüléseire gondolva. “Sok hibát vétettem, a bizalom visszaszerzése nem könnyű” – mondta. “Amikor csalódottnak érzem magam, mérges vagyok, robbanni tudnék az idegeskedéstől és nem kommunikálok megfelelően. Igyekszem ezen változtatni”.

N

Neymar szerint a sportolói karrierje legrosszabb pillanatait ebben a két évben élte át. “Két év alatt két súlyos sérülésem volt és szinte hat hónapig teljesen távol kellett maradnom a labdarúgástól. Elvesztettem a ritmust. A sérülések azonban a profi karrier részét képezik, csak fel kell készülnünk arra, hogy megakadályozzuk őket. ” – Megköszönte közvetlen környezetének segítségét a sérülések miatti nehéz időszakra. “A szüleim, a nővérem, a családom és a barátaimnak köszönöm. Nekik is akarok bizonyítani, hogy focizok és edzek minden nap, mert tudom, hogy mindig mellettem vannak. Ők voltak azok, akik feltétel nélkül segítették nekem”- hangsúlyozta.

M

“Sérülés megelőző gyakorlatokat végzek a fizikai edzőmmel és a terapeutámmal” – mondta. Új ambíciókkal vágott neki a szezonnak a brazil sztár. – “Mi van a kívánságlistámon? Egyszerű az egész, szeretnék a világ legjobb focistája lenni. ”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás