Connect with us

Labdarúgás

Neymar Barcelonába érkezett, hogy holnap a Barcával pereskedjen a bíróságon

Neymar Barcelonába érkezett, hogy holnap a Barcával pereskedjen a bíróságon


Neymar Junior és édesapja ma délután egy magángéppel Barcelonába érkezett. A PSG edzését követően szállt gépre a brazil, aki holnap a bíróságra lesz hivatalos az FC Barcelona elleni kpénz követelésével kapcsolatban.

Nem tisztázott, hogy Neymar vallomást tesz e a bíróságon, mert a Barcelona ügyvédjei nem kérték, hogy ezt tegye meg. Történt ugyanis, hogy Neymar beperelte a Barca klubot a szerződésének teljes megújítási díjának kifizetésének elmulasztása miatt. A spanyol lap szerint a brazil 2016 őszén meghosszabbított szerződésében volt egy olyan záradék, hogyha július 31-én is a katalánok játékosa, akkor a klubnak 26 millió euró hűségbónuszt kell fizetnie neki. A brazil most ez a pénzt hajtaná be volt csapatán, és még további négymilliót, kamat gyanánt.

A tárgyalást január 31-én kellett volna tartani, de azt elhalasztották, mivel Barca azt kérte, hogy a PSG mutassa be az eredeti szerződéseket, amelyeket a játékos kötött a párizsi klubdal . A mai napig a Nasser Al – Khelaïfi vezette menedzsment megtagadta ezek bemutatást . 
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás