Labdarúgás

Neymar apja tárgyal a Juventussal – mindenképp távozni akarnak Párizsból

Neymar hiába tért vissza brazíliai vakációjából a Leonárdóval való találkozás alkalmával kijelentette mindenképpen távozni szeretne a PSG-től.

Juventus

A Barcelona csapata hiába látná újra soraiban a brazil zsenit azzal nem tudnak mit kezdeni, ha a PSG tulajdonosa nem hajlandó eladni a csatárt a katalán klubnak. Ez annyira komoly lehet, hogy Neymar menedzsmentje élükön édesapjával már a Juventusnál is bepróbálkoztak „mindegy csak párizsba ne maradjon” alapon. Ezt az információt az olasz RAI Sport is megerősítette.

Neymar

Óriási kérdőjel, hogy Neymar mennyire illene az átalakuló Juventusba? Maurizio Sarri vezetőedző minden bizonnyal örömmel látná csapatában a bal oldali támadó szerepében Neymart, mivel Ronaldot már nem megszokott helyén a baloldalon játszatja majd, hanem a klasszikus középcsatár pozícióban. A PSG elnöke Nasser Al Khelaifi minden bizonnyal szívesebben kötne üzletet a torinói klubbal, mint a Barcelonával és Neymarért cserébe a pénz mellett fel tudna ajánlani olyan játékosokat, akiket szívesen látnának a párizsi alakulatban. Rövidesen pontot kell tenni a Neymar – saga végére, mert három héten belül elkezdődnek az európai top bajnokságok és egyetlen edző sem szereti ha egy Neymar szintű játékos az utolsó pillanatban csöppen be a csapat felkészülésébe.

Fel