Kézilabda

Nehéz két év után térhet vissza Planéta Szimonetta

A francia élvonalbeli Chambray Touraine magyar kézilabdázója az M4 Sport csütörtök délelőtti Sporthíradójában elmondta, nehéz és küzdelmes két év áll mögötte, de jelen állás szerint tavasszal már újra játszhat. „Sokat kell még dolgoznom, de jó úton halad a rehabilitáció, és ha minden jól megy, akkor március végén, április elején tudok újra játszani.” –írta az M4Sport.hu

A 27 éves jobbátlövő hozzátette, a felépülése azért is húzódott el ennyire, mert amikor elkezdhette volna a rehabilitációt, a tavaszi lezárás miatt nem tudott fizioterapeutával dolgozni, csak önállóan tudott gyakorlatokat végezni. Jelenleg a passzokat, a lövéseket és a bemelegítést már a csapattal tudja gyakorolni edzésen, az egyéni tréningeket pedig az erőnléti edzővel végzi.

A magyar válogatott márciusi, győri olimpiai selejtezőjén még nem tud részt venni, az idén nyárra halasztott olimpián azonban már szeretne segítségére lenni a csapatnak.

Szeretnék minél hamarabb visszakerülni a válogatottba, de ez egy elég hosszú folyamat lesz. Remélem, hogy nyáron meg tudják rendezni az olimpiát, és nagyon örülnék neki, ha legalább egy összetartásra oda tudnék kerülni, aztán meglátjuk, hogy két év kihagyás után milyen formában tudok visszakerülni és hogyan fog menni a játék. A célom minél hamarabb visszakerülni.”

Fel