Rajtrács

MotoGP – A dobogósok nyilatkozatai

A futam után a szokásos versenyzői nyilatkozatok a dobogós helyezettektől.

Alex Rins (1., Suzuki): „Nagyon boldogok vagyunk, nincsenek szavaim az öröm leírására. Köszönöm a biztatást a hihetetlen rajongóknak. A Suzukinak köszönöm a sikert, mert Japánban rendkívüli munkát végeztek, és csodálatos motort készítettek. A legjobb lettem, kimondhatatlan érzés. Számomra hihetetlen, hogy Valentino előtt végeztem, gyerekkoromban ő volt az én bálványom. “

Valentino Rossi (2., Yamaha): “Nagyon sajnálom, hogy nem szereztem meg a győzelmet. Amikor láttam Marquez bukását, azt gondoltam: „talán tudok nyerni”, de akkor, amikor Rins megérkezett, keményen húztam neki, de a tempója nagyon gyors volt. A végén jobban vezetett, mint én, gyorsabb volt, és nem tudtam visszaelőzni. Szégyen, mert annyira akartam és jók voltunk, de ott vagyunk, erősek vagyunk, és megpróbáljuk újra.”

Jack Miller (3., Ducati): “Még boldogabb vagyok, hogy pezsgőzhetek, de nagyon erős érzelmeim vannak, annyira kiabáltam hogy kockáztatom a hangomat. A hétvége hihetetlen volt, a csapat sokat segített. Másrészt szerencsénk volt, talán a gumiabroncsok nem voltak jól kiválasztva, elkezdtem egy kicsit szenvedni rajtuk, és a tapadáshiány miatt Dovizioso-val szemben védekeznem kellett. Nem tudom eléggé megköszönni Ducati-nak és barátaimnak a támogatást. Nagyon hosszú nap volt.”

The post MotoGP – A dobogósok nyilatkozatai appeared first on Rajtrács.

Fel