Kézilabda

MOL-Pick Szeged: A Motor elleni győzelem utáni nyilatkozatok

Tegnap óriási csata után egy gólos győzelmet aratott a Szeged, a férfi Bajnokok Ligájában.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: – Nagyon rossz meccset játszottunk ma. Ha van hét fokozatunk, akkor mi a negyedikben kezdtünk. Védekezésben nagyon sokat hibáztunk, a Motor pedig hosszan és jól támadott. A második félidőben jobban indítottunk, pontosabbak voltunk. Jobban védekeztünk, így labdákat tudtunk szerezni, támadásban is javultunk, ezeknek köszönhető a győzelmünk. A győzelemmel megmutattuk a karakterünket, olyan labdákat tudtunk szerezni, amik a meccs során nem sikerültek. Sokan kérdezték, hogy mi a mai találkozó tétje. Mi a MOL-PICK Szeged vagyunk, történelmet akarunk írni, szóval nem mindegy, hogy nyerünk vagy vereséget szenvedünk. Az össze meccs nagyon fontos, mindet meg akarjuk nyerni. Úgy építjük fel a csapatot, hogy ez sikerüljön, ez a filozófiánk. Jobb, hogy ez ma történt meg, nem a BL-nyolcaddöntőben vagy negyeddöntőben, vagy éppen a Magyar Kupa négyes döntőjében. Gratulálok a Motornak a mai teljesítményéhez.

Fotó: MOL-Pick Szeged

Mario Sostaric, a MOL-PICK SZEGED játékosa: – Nagyon kellemetlen ellenfél volt a Motor ma és Ukrajnában is. Minden meccs nagyon fontos számunkra, az összeset meg kell nyernünk a biztos második hely ellenére is, mert egy vesztes sorozat kétségeket kelthet a csapatunkban, amit nem szeretnénk.

Mykola Stepanets, a Motor Zaporizzsja vezetőedzője: – Az egész mérkőzésen küzdöttünk, az utolsó támadásunkkal nem voltam elégedett, a többit pedig nem szeretném kommentálni., Büszke vagyok a csapatra a mai teljesítményük után a vereség ellenére is.

Viktor Kirejev, a Motor Zaporizzsja játékosa: – Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Csalódott vagyok, megérdemeltük volna a győzelmet, de legalább egy pontot, viszont nem volt szerencsénk a végén. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy ilyen sokat utaztak, hogy buzdíthassanak bennünket.

Forrás: MOL-Pick Szeged

Fel