Kézilabda

MOL – Pick Szeged: A csapat Michael Jordan-je, BL és gyermekvárási lázban ég

A MOL-Pick Szeged szlovén sztárja Dean Bombac nagyon készül a Wisla Plock elleni Bajnokok Ligája csatára, de más miatt is van izgulni valója. Várandós a felesége az igazán család centrikus irányítónak. A Pickhandball.hu-nak nyilatkozott Bombac, ebből idézünk most.

– Hogy van a kedvesed, Tjasa? A  gyerekek mennyire várják a kistesó érkezését?

– Köszönöm jól, de azért ebben az időszakban változó a hangulata. Vannak nehéz pillanatok, de ez a terhesség alatt teljesen elfogadott dolog. Mindenki nagyon boldog, és mindenki nagyon várja a kistesó érkezését. Emma sokat mesél mindenkinek erről az oviban. Otthon pedig sokszor érinti meg Tjasa pocakját, és beszél hozzá, és megkérdezi, hogy vagy? Nagyon édes, amikor ezt csinálja. Iker is sokat emlegeti, hogy hamarosan újabb testvére lesz, de ő még kicsi, így nem tudom, hogy valójában mennyire tudja azt, hogy valójában mi történik körülötte.

– Emma lányod mindig nagyon csinos a meccseinken. Mennyi ideig készül, hogy ilyen szép legyen?

– Hahaha! Nagyon várja a hazai meccseket, és nemcsak azért, mert szeret csinosan felöltözni, hanem miattam is. Mindig PICK-mezben jön, illetve csinos szoknyát vesz fel. Tjasa élvezi, hogy Emma szeret öltözködni. Nem kell sokat készülniük, szerencsére gyorsak, 5-10 perc alatt menetre készek.

– Jön a Plock párharc első felvonása, mit vársz? Meglephet valamivel bennünket a lengyel csapat?

– Ebben az időszakban már egyik csapat sem tudja meglepni a másikat. Egyben biztos vagyok, hogy a Plock nem feltett kézzel harcol majd ellenünk, mindent megtesznek azért, hogy legyőzzenek bennünket. Mi állunk elébe, már az első meccsen szeretnénk megmutatni, hogy jobb és erősebb csapat vagyunk.

– Miben kell nekünk előrelépnünk?

– A legfontosabb lesz a védekezésünk és az, hogy megbecsüljük a labdát, ne szórjuk el a játékszert. A védelemnek olyan szinten kell teljesítenie, mint ahogy a Veszprém ellen. Ha megismételjük ezt a produkciót, biztos vagyok abban, hogy nem lehet gondunk az első meccsen, és győzelemmel térünk haza Szegedre.

Fel