Connect with us

Magyar Foci

MLSZ – Szerhij Rebrov az idény legjobb edzője

MLSZ – Szerhij Rebrov az idény legjobb edzője


Szerhij Rebrov, a Ferencváros trénere lett a labdarúgó NB I elmúlt idényének legjobb edzője.

    Idén nem a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hagyományos RangAdó gáláján kerül sor a legjobbak teljesítményének elismerésére, hanem az M4 Sport stúdiójában, a RangAdó Díjátadó keretében három este során.


    Az elsőn, szerdán még az idény felfedezettjét nevezték meg, aki a zalaegerszegi Bolla Bendegúz lett, valamint kiderült, hogy a szezon legjobb játékvezetője Berke Balázs volt.


    A jelöltek közé került még Kuttor Attila (Mezőkövesd) és Márton Gábor (ZTE) az edzőknél, Demjén Patrik (ZTE) és Szendrei Norbert (Budapest Honvéd) a fiatal játékosoknál, valamint Karakó Ferenc és Bogár Gergő a játékvezetőknél.


    Szerhij Rebrov, akinek az irányításával a Ferencváros megvédte címét és a nemzetközi porondon is eredményesen futballozott, köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette őt a munkájában.


    “A legfontosabb, hogy jól kommunikáltam a játékosokkal és a stábtagokkal” – válaszolt arra a kérdésre, hogy mi volt a titka a sikeres szereplésnek. Ugyanakkor hozzátette: a futballistákon múlt a legtöbb, mert eredményesen akartak játszani.


    Ugyancsak kérdésre válaszolva kiemelte: a CSZKA elleni moszkvai győzelem nagy siker volt.


    “Ez adott hitet és kedvet a játékosoknak, hogy ilyen focit játsszanak” – tette hozzá.


    Az Európa-liga-szereplés egészéről úgy vélekedett, hogy a csoportszakaszban mind a hat mérkőzés színvonalas volt és még az utolsóra fordulóra is maradt esély a továbbjutásra.


    A RangAdó díjátadón hét kategóriában hirdetnek győztest. Az OTP Bank Liga legjobb edzője, az idény felfedezettje és játékvezetője mellett díjat kap a gólkirály, a legszebb találat szerzője, valamint az év játékosa és kiosztják a Fair Play-díjat is. Az elismerést a győztesek Nyilasi Tibortól, az MLSZ elnökségi tagjától, a szakmai bizottság vezetőjétől vehetik át.


    A kategóriák végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden klubból a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott három-három játékosra kategóriánként. Kivétel ez alól az év játékvezetője, a gólkirály és a Fair Play-díj, míg az év góljára a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján. A női kategóriákban idén nem osztanak díjakat, mivel a koronavírus-járvány miatt a Simple Női Ligában nem hirdettek végeredményt.


    
    A RangAdó Díjátadó győztesei:
    
Az NB I legjobb edzője: Szerhij Rebrov (Ferencváros)
Az NB I felfedezettje: Bolla Bendegúz (ZTE)
Az NB I legjobb játékvezetője: Berke Balázs
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci