Connect with us

Rajtrács

Michael Schumachert egy párizsi kórházban kezelik

Michael Schumachert egy párizsi kórházban kezelik


A „Le Parisien” újság szerint egy mentő hétfő délután a korábbi német pilótát a Georges Pompidou kórházba szállította.

Michael Schumacher el van zárva a külvilágtól már 2013 december vége óta. Akkor szenvedett súlyos síbalesetet és került kómába, amelyből csak hónapokkal később ébresztették fel. Azóta svájci birtokán egy különleges orvosi stáb végzi rehabilitációját, teljes diszkrécióban és titokban.

Az egykori német pilóta a párizsi kórházban Philippe Menasché professzor, a 69 éves vezető szívsebész kezébe került, aki úttörő volt a sejtterápiás kezelésben a szívelégtelenség visszafordításában. A francia professzor 2014-ben embrionális szívsejt-transzplantációt végzett egy szívproblémákkal küzdő betegnél.

A „Le Parisien” azt vázolta, hogy Schumacher kórházba szállítása a Georges Pompidou-ban azért történt, hogy egy infuziós eljárással a testébe jutassanak őssejteket, hogy ezek a szervezetbe kerülve szisztémás gyulladásgátló hatást érjenek el. A kezelést kedden kell megkezdeni, és Schumacher elvileg szerdán már el is hagyja a kórházat.

Más források szerint Michael Schumacher tavaly tavasszal legalább két alkalommal tett látogatást az Georges Pompidou Európai Kórházban. Mindkét alkalommal helikopterrel érkezett Svájcból.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Rajtrács