Connect with us

Spanyol Foci

Messi hivatalosan bejelentette távozási szándékát a Barcelonának

Messi hivatalosan bejelentette távozási szándékát a Barcelonának


Lionel Messi menedzsmentjén keresztül hivatalosan is bejelentette távozási szándékát az FC Barcelona vezetőségének. – olvasható a Mundo Deportivon

A katalánok hatszoros aranylabdás játékosa a spanyol napilap állítása szerint egyoldalúan szeretné felbontani a szerződését, amire minden idény végén lehetőséget ad a kontraktus. Az FC Barcelona álláspontja szerint ezt június elseje előtt meg kellett volna tennie az argentin szupersztárnak. Messi oldalán úgy gondolják, hogy a koronavírus járvány miatt az eltolódott szezon és az októberig kiterjesztett átigazolási időszak teljesen új helyzetet teremtett. A RAC 1 rádióállomás információi szerint Messi nagyon dühös lett Bartomeura a katalán klub elnökére és úgy gondolja, hogy a jelenlegi vezetés nem tud úrrá lenni a kialakult helyzeten, ezért inkább távozni szeretne.

Alfredo Martinez újságíró Twitter bejegyzése szerint Messi már edzésre sem akar menni és a hétvégi koronavírus tesztet és az orvosi vizsgálatot is ki fogja hagyni. A távozásról hozott döntése abszolút végleges és megmásíthatatlan. Az FC Barcelona mindenképpen ragaszkodik a 700 millió eurós kivásárlási árhoz, ha legnagyobb értékük valóban másik klubban folytatja fantasztikus karrierjét. Messiék viszont úgy gondolják, hogy a szezon most ért véget és ingyen szeretne távozni. Az AP amerikai hírügynökség kapott egy konkrét dokumentumot a katalán klubvezetéstől, amiben megerősítésre került Messi szerződésének felbontásának kérelme.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci