Labdarúgás

Messi 26 percet játszott és mindent eldöntött

Barcelonában a Camp Nou-ban fogadták a katalánok a Leganést. Messi nem volt a kezdő csapatban, csak 26 perccel a meccs vége előtt küldte be Ernesto Valverde vezetőedző.

Fotó: Barca Blaugranes

A Leganés csapata védekezésre volt kényszerítve gyakorlatilag az egész meccs során, pár komolyabb kontra jellegű ellentámadást tudott vezetni, az egyik ilyenből született az egyenlítő góljuk is 1:0-ás Barcelona vezetésnél. Az első gólt Dembelé szerezte egy formás támadás végén, belsőzte be a labdát a bal kapufa segítségével a meccs 32. percében.

Suarez sok helyzetet kihagyott, de Messi beállásával nagyon veszélyessé váltak a Barca támadásai. Az egyik ilyen akció végén szerezte meg a vezetést a katalán sztár egylet. Messi középről lőtt a Leganés kapujára, a kapus még bravúrral hárított, de a kipattanót Suarez kirúgta a bizonytalankodó kapus kezei közül és ezzel vezetett a Barca a 71. percben. Reklamáltak a Leganés játékosai, hogy támadták a kapust, de elég hosszú habozás után megadta a gólt a bíró. A mérkőzés utolsó gólját Messi szerezte a 92. percben, ezzel vezeti a spanyol La Liga góllövő listáját.

Barcelona-Leganés 3:1

https://youtu.be/HLrcyw873nM

Fel