Connect with us

Angol Foci

Menesztették az Arsenaltól Unai Emeryt

Menesztették az Arsenaltól Unai Emeryt

Az Arsenal vezetősége pénteken menesztette Unai Emery vezetőedzőt a labdarúgócsapat éléről.

    A klub honlapjának közleménye szerint az eredmények és a mutatott játék sem felel meg az elvárásoknak, ezért született ez a döntés.


    A klubot vezető cégcsoport nevében Josh Kroenke megköszönte a spanyol szakember munkáját, és a legjobbakat kívánta neki a jövőre nézve. Hozzátette, Emeryvel együtt, akit tavaly májusban neveztek ki, az edzői stáb nagy része is távozik a londoni csapattól.

Az Arsenal spanyol vezetőedzője, Unai Emery gesztusokat mutat az UEFA Európa Liga F-csoportjának az Arsenal és az Eintracht Frankfurt mérkőzésen a londoni Emirates-stadionban.November 28, 2019. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP) (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP via Getty Images)


    A honlap az utódot is megnevezi: az együttes korábbi játékosa, a június óta segédedzőként dolgozó svéd Fredrik Ljungberg veszi át átmenetileg az Arsenal irányítását, ugyanakkor keresik az új, állandó vezetőedzőt.


    Az előző idényben Európa-liga-döntős Arsenal a Premier League-ben öt mérkőzés óta nyeretlen és 13 forduló után csak a nyolcadik, ugyanakkor az El-ben annak ellenére is vezeti csoportját, hogy két legutóbbi mérkőzésen nem tudott nyerni.


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci