Connect with us

Rajtrács

Megvan Leclerc jutalma az idei teljesítményéért

Megvan Leclerc jutalma az idei teljesítményéért

A Ferrari a jelek szerint nagyon díjazta Leclerc idei versenyzését és egyszerűen 2024-ig meghosszabbította a monacói pilóta szerződését. Az új kontraktusban jelentős fizetésemelést is garantálnak Charles-nak.

Leclerc fizetése évi 9 millió euró lesz és 2024 év végéig lesz érvényben. A versenyző ügynöke Nicolas Todt nagyon jó munkát végzett aki már 14 éves kora óta terelgeti a reményteljes ifjút.

„Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is a Scuderia Ferrarinál versenyezhetek. Az előző szezonban a Ferrari versenyzőjeként dolgozhattam, ez számomra a legnagyobb álom valóra válása. Alig várom, hogy intenzívebb munkával tudjunk együtt dolgozni a csapattal. Alig várom, hogy megnézzem milyen lesz az új autó, és alig várom, hogy újra versenyezhessek a következő szezonban “- mondta Leclerc a szerződés megújításának aláírása után.

Fotó: Marca

A Scuderia részéről Mattia Binotto , a „csapatmenedzser” kijelentette, hogy lelkesedéssel írta alá ezt a megállapodást: „ Az idei év minden versenye után egyre nyilvánvalóbbá vált a vágyunk, hogy meghosszabbítsuk Charles-szal kötött szerződésünket , és a döntés azt jelenti, hogy most a következő öt szezonban velünk lesz. Ez azt mutatja, hogy Charles és a Ferrari együtt határozott jövőképpel rendelkezik. “

“Charles 2016 óta tagja családunknak, és több mint büszkék vagyunk azokra az eredményekre, amelyeket az Akadémiánkkal elértünk. Ezért nagyon örülünk annak, hogy bejelenthetem, hogy sok éven át velünk lesz, és biztos vagyok benne, hogy együtt fogunk írni sok új oldalt a Scuderia történetében “- tette hozzá Binotto.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Rajtrács