Kosárlabda

Megvan a TF új edzője

A TF NB1 A csoportos kosárlabda csapatának megvan az új edzője. Az elmúlt napokban eldőlt, hogy Merim Mehmedovics anyagi viták miatt már nem a TF edzője.

Ma az egyetemi kosárlabda csapat vezetősége közleményt adott ki at új edző személyéről.

A TF közleménye:

Neves, komoly edzői múlttal rendelkező szlovén szakember került a csapat élére.

Ales Pipan személyében a klubvezetés megtalálta a csapat új vezetőedzőjét. Az 59 éves szlovén szakember korábban három ország – Szlovénia, Lengyelország és Macedónia – férfi nemzeti csapatát irányította, és hazája válogatottjával részt vett a 2005-ös és a 2007-es Európa-bajnokságon, valamint a 2006-os világbajnokságon. Klubszinten is terjedelmes és figyelemreméltó múlttal rendelkezik. Szlovén, lengyel és macedón kupagyőztesnek mondhatja magát, tavaly pedig a Zlatorog Lasko élén megnyerte az Alpok-Adria Kupát. Macedóniában kétszer is megválasztották az év edzőjének.

Pipannal olyan vezetőedzőt szerződtettünk, aki a klub szakmai hitvallásával maximálisan azonosulni tud, hiszen olyan játékosok kiteljesedésében segédkezett, mint Goran Dragic, Sani Becirovic, Jaka Lakovic vagy Emir Preldzic, és a SERCO-TF-Budapest élén is kiemelt figyelmet fordít majd csapatunk fiatal játékosaira. Új vezetőedzőnkkel a fedélzeten immár előretekintünk, és azért dolgozunk, hogy az együttműködésből mindenki a legtöbbet profitálhassa.

Köszöntünk a klubnál, Ales! Dobrodosli, Ales!

Fenti kép forrása: kezdő5.hu

Fel