Connect with us

Kézilabda

Mégsem vonul vissza Andrea Kobetic, hosszabbított Siófokon

Mégsem vonul vissza Andrea Kobetic, hosszabbított Siófokon


A horvát Andrea Kobetic korábbi terveivel ellentétben mégsem vonul vissza a szezon végén, és a kézilabdázó egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Siófok KC csapatával.

    A tavaly EHF Kupát nyert siófoki együttes honlapján a 34 éves balátlövő elmondta: a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet arra sarkallta, hogy megváltoztass korábbi döntését.


    “Nem ilyen befejezést álmodtam meg magamnak. Közel voltunk ahhoz, hogy nagy dolgokat érjünk el, de sajnos a megkezdett munkát nem tudtuk befejezni. Nem tudtuk feltenni az i-re a pontot, és úgy éreztem, hogy nem lennék boldog, ha így fejezném be, és így hagynám el Siófokot. Ezért döntöttem úgy, hogy maradok” – mondta Kobetic.


    Hozzátette: bár egyik nap karrierje befejezésre gondolt, hogy családot szeretne alapítani, végül mégis “győzött a kézilabda”.


    “Ez az egész egy hatalmas dilemma volt, folyamatosan csak ez járt a fejemben – mondta, majd kiemelte Fodor János ügyvezető szerepvállalását. – Az, hogy most itt vagyok, és nem fejezem be, tulajdonképpen az ő érdeme.


    Kobetic 2018-ban került Siófokra, ahol hamar a csapat egyik vezére lett, és főszerepet vállalt a klub első nemzetközi kupasikerében. A sorozat gólkirálynője lett, minden sorozatot figyelembe véve pedig 248 találattal zárt. Miután a gólokat a folytatásban is hasonló ütemben termelte, így nem egész két szezon alatt 383 góllal a Siófok történetének hetedik legeredményesebb játékosa lett.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda