Kézilabda

Megöltek egy 27 éves kézilabdázót

27 éves korában meghalt az északmacedón Butel Szkopje kézilabdázója, a horvát Denis Tot, miután egy szórakozóhelyen megverték.

A horvát vecernji.hr beszámolója szerint a kézilabdázó súlyos sérüléseket szenvedett, melyeket tompa tárgyaktól, ütésektől és rúgásoktól szenvedett el. A Privilege szórakozóhelyen elszenvedett brutális támadás után a horvát jobbátlövőt a szkopjei kórházba szállították, ahol kómába esett, majd hiába küzdöttek az életéért az orvosok, nem tudták megmenteni.-írta az origo.hu.

Denis Tot bátyja, a Hollandiában kézilabdázó Boris is megerősítette a történteket, de azon kívül, hogy bátyját megverték és kórházba került, nem tudott semmit.

A Privilege szórakozóhelyen történt, de a felvételeket törölték. Valaki tudta, mit csinál”– mondta el a portálnak egy, az eseményhez közel álló személy.

Denis Tot brutális meggyilkolásának tényét viszont a szkopjei kórház igazgatója, Maja Mojsova cáfolta. Állítása szerint a horvát játékost pénteken hajnalban erőszakra utaló jel nélkül, szívelégtelenséggel szállították a klinikára.

Fel