Connect with us

Kézilabda

Megmenekült a DKKA, jelentős szponzor érkezett

Megmenekült a DKKA, jelentős szponzor érkezett


Mint arról beszámoltunk, alakul a helyzet a dunaújvárosi kézilabda anyagi helyzetének megerősítésében. ma arról számolt be a klub honlapja, hogy jelentős szponzorok léptek be a csapat finanszírozói közé.

A DKKA közleménye:

Mint arról beszámoltunk már, akadémiánk vezetése gőzerővel dolgozik azon, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia fenntartható működését biztosítani tudja. Ügyvezetésünk a közelmúltban is több tárgyalást folytatott a lehetséges támogatókkal, s nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy az egyeztetések első látható eredményeként egy nagyon komoly támogatót sikerült megnyerni a DKKA részére egy olyan ember, Tarány Gábor személyében, aki már hosszú évek óta kiemelt támogatója a Dunaferr SE birkózó szakosztályának és az egyesület egyéb szakosztályainak is.

Fotó: Kohaszkezi.hu

Éppen ezért nagy büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a mai nappal megállapodást kötöttünk a DAK Acélszerkezeti Kft-vel, valamint a FERR-RÁTA Kft.-vel, méghozzá egy olyan együttműködési csomag formájában, mely szponzorációs és TAO-s támogatást is tartalmaz, több mint 125 millió forint értékben, s ez május 31-éig realizálódik is. Akadémiánk vezetése természetesen nagyon bízik abban, hogy miután egy ilyen komoly támogató bizalmat szavazott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiának, az itt folyó minőségi munkának, ez további cégeket, magánszemélyeket sarkallhat arra, hogy a DKKA mellé álljanak.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda