Kézilabda

Meg is van a Győri Audi ETO-tól távozó Bartha Csaba új munkahelye

Bartha Csaba sportigazgatóként tért vissza a Magyar Olimpiai Bizottsághoz (MOB).

    A MOB honlapjának beszámolója emlékeztet, hogy a korábbi sportigazgató, Fábián László péntektől (mától) főtitkárként tevékenykedik, az utódja pedig Bartha lett, aki 2012-től a szervezet sportigazgató-helyettese, 2016 őszétől 2017 májusáig pedig főtitkára volt. A magyar küldöttséggel részt vett három olimpián, egy Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon, két ifjúsági olimpián és egy Európa Játékokon.


    Bartha tevékenykedett már a Debrecen labdarúgócsapatának sportigazgatójaként, az Újpest FC ügyvezetőjeként, a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnökeként, hosszabb ideje a Testnevelési Egyetem oktatója, 2015-től az Edzéselmélet és Módszertani Kutató Központ igazgatója.


    “Bartha Csaba nagyon felkészült szakember, nagy tapasztalata van a magyar sport, a szövetségi működés és az olimpiai mozgalom terén egyaránt. Maximális bizalommal vagyok iránta” – mondta Fábián László, olimpiai bajnok öttusázó.


    A MOB elnöksége – a január 29-én elnökké választott Gyulay Zsolt vezetésével – március 9-én döntött arról, hogy április elsejétől a sportigazgatói posztot betöltő Fábián László lesz a főtitkár.

Fel