Connect with us

Német Foci

Matthäus nem érti a Neuer-Bayern huzavonát

Matthäus nem érti a Neuer-Bayern huzavonát


Lothar Matthäus szerint rövidre kell zárni Manuel Neuer szerződéskötését a Bayern Münchennél.

A 34 éves világbajnok kapus az elmúlt napokban többször nehezményezte, hogy részletek szivárogtak ki a tárgyalásokról, ezek szerint évi 20 millió eurós fizetést kér, és ötéves megállapodást akar kivívni magának. Neuer kategorikusan cáfolta a híreket.

A világ- és Európa-bajnok Matthäus – aki 12 szezont töltött a bajoroknál – értetlenül fogadta a nyilvánosság előtt zajló vitát. „Az utóbbi kilenc-tíz évben kialakult a bizalom a klub és Manuel között, így szerintem tíz perc alatt tisztázni lehet mindent. Annak idején én csak kezet fogtam Franz Beckenbauerrel, és már meg is volt az újabb szerződésem, mindenféle tárgyalás nélkül” – jelentette ki a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Mostanra minden bonyolultabb lett, és megértem, hogy Manuelnek fontos az utolsó szerződése, de szerintem nem pár millió eurón múlik az, hogy jobb vagy rosszabb lesz az élete” – tette hozzá az 59 éves Matthäus.

A 92-szeres válogatott Neuer szerződése jövő júniusig szól a Bayern Münchennél, amellyel 2011 óta megnyerte a Bajnokok Ligáját, és hét bajnoki címet szerzett.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Német Foci