Kézilabda

Máthé Dominikot sztárcsapat szerződtette

A magyar válogatott Máthé Dominik a világ egyik legjobb kézilabdacsapatához, a Paris Saint-Germainhez szerződött, jövő nyáron csatlakozik a francia gárdához.

    A francia sztárklub – mely néhány hete a harmadik helyen zárta a Bajnokok Ligája négyes döntőjét – a honlapján jelentette be a 22 éves jobbátlövő 2022-es érkezését, hozzátéve, hogy 2024-ig szóló megállapodást írt alá a sportolóval.


    A PSG cikkében kiemelte, hogy Máthé fiatal kora ellenére már komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a magyar válogatottal két világbajnokságon is szerepelt, a norvég Elverum játékosaként pedig a BL-ben is játszott már, sőt, 15 mérkőzésen 59 gólt lőtt.


    “Büszke vagyok, hogy a Paris Saint-Germainhez igazolhattam” – nyilatkozta a honlapnak Máthé Dominik. – “Párizsban tovább fejlődhetek majd világklasszis társak között és világszínvonalú edző irányítása alatt. A legfontosabb viszont, hogy trófeákat szeretnék nyerni a csapattal.”


    A fiatal átlövő tavaly nyáron a Balatonfüredtől került Norvégiába, ahol hamar együttese meghatározó kézilabdázójává vált.

Fel