Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Marko: „Azt mondták, hogy hülye vagyok, hogy aláírtam a Hondával”

A Red Bull ausztráliai dobogójával elhallgattatta a kétkedőket a Hondára váltás kapcsán. Dr. Helmuth Marko a Red Bull tanácsadója és inkább főnöke szerint most bebizonyosodott, hogy jól döntöttek és ez egy nagyon jó alap a 2019-es év fejlesztési stratégiájának kivitelezéséhez.

Fotó: Twitter

La Gazzetta dello Sportban elmondta: ” Ebben az évben harcban lehetünk a világbajnokságért. Azt mondták, bolond vagyok, hogy aláírni akarok a Hondával, és ehelyett egyből a dobogón kezdtünk. A japán gyártóval való szoros együttműködésre utaló bizonyítékként Marko példaként említette: ” A japán szakmaiságnak köszönhetően Verstappen futóműve szabadon cserélhető, különös gond nélkül. Az üzemanyagtartály elvesztése miatt szükségessé vált a művelet.

Fotó: Twitter

Most megtervezhetjük az ideális versenygépet , majd ezután leülünk a mérnökökkel, hogy tanulmányozzuk például, hogyan kell a hűtést elvégezni, mielőtt megkapnánk. a hajtóművet, és ehhez kell igazítanunk az autót . Összefoglalva, Marko megerősítette az első motorfejlesztés várható érkezését, az ütemtervet megelőzően: „ Eddig a japánok megtartották az ígéreteiket, és hamarosan új fejlesztések érkeznek az erőforráshoz, a cél, hogy a szezon során a Honda érje el a Mercedes-t és Ferrarit “.

Fel