Labdarúgás

Marcelo: Bale csak angolul beszél, sokszor csak mutogatunk egymásnak

Marcelo a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának brazil világsztárja arról beszélt egy interjúban az Esporte Interativónak , hogy miként élte meg Ronaldo és Zidane távozását.

A walesi csatár 2013 szeptemberében több mint 100 millió euróért érkezett a királyi gárdához az angol Tottenhamtől , gyakorlatilag majdnem hat éve van Madridban és mégsem tanult meg spanyolul, ezért például Marcelóval szinte csak köszönni tudnak egymásnak, azon felül marad a mutogatás egymásnak.

Fotó: Zimbio

„El voltam kenődve, amikor Kiko Cassilla Angliába távozott, ő volt az öltözőbeli szomszédom, sokat beszélgettünk egymással. Most nincs senki akivel jókat tudnék beszélgetni. A másik szomszédom Gareth Bale, ő egyáltalán nem beszél spanyolul, őszintén mondva csak angolul tud, ezért csak mutogatással próbálunk egymásnak magyarázni. Csak annyit beszélünk, hogy Szia, Hello, Jó bor,. „

A rutinos balhátvéd elmondta még, hogy Cristiano Rondaldo eligazolását nagyon sajnálja, mert nagyon jó kapcsolatban voltak egymással és családilag is összejártak. Érzései szerinte teljesen normálisak, mert 9 évet játszottak együtt, és eléggé fontossá vált a barátságuk.

„Egyáltalán nem gondolkodom azon, hogy távozzak a Real Madridtól, bízom magamban és a képességeimben, nem látok semmi okot arra, hogy távozzak. Bízok magamban és az elvégzett munkámban, azonban ha a klub úgy gondolja hogy mennem kell, akkor természetesen távozom. Ha ez bekövetkezik nagyon szomorú leszek, rendesen elbúcsúzom majd, nem szeretnék teher lenni.”

A brazil zseni mondott néhány szót az idény előtt távozó francia Zidaneról is.

„Nagyon furcsa volt a helyzet, mi játékosok erről a dologról semmit nem tudtunk, mindenki nagyon elégedett volt, ezért hatalmas sokként éltem meg hogy Zizou elment. Rendkívül jó kapcsolatban voltam vele, sokat törődött velem, mindig érdekelte a sorsom. Zidane igazi profi volt és én feltétel nélkül megtettem érte mindent. Ütköztem, harcoltam, és sérülten játszottam. „

Fel