Connect with us

Labdarúgás

Maradona mezét ajánlotta fel Ciro Ferrara a koronavírus megfékezésére

Maradona mezét ajánlotta fel Ciro Ferrara a koronavírus megfékezésére

Egy jótékonysági akció keretében 55 ezer euróért kelt el Diego Maradona egyik meze. Az argentinok legendás, világbajnok futballistájának trikóját korábbi nápolyi csapattársa, Ciro Ferrara ajánlotta fel árverésre.

A volt olasz válogatott játékos Fabio és Paolo Cannavaróval közösen alapítványt hozott létre, a mostani bevételt a koronavírus-járvány megfékezésére, betegek kezelésére ajánlották fel.

Egy újabb meccset nyertünk meg együtt, Ciro Ferrara – írta a Facebookon Maradona. – Valószínűleg a legfontosabbat. Együtt nyertük meg, ahogy mindig is.”

Asta | Subasta | Auction Ciro Ferrara

Abbiamo vinto un’altra partita Ciro Ferrara. Forse la più importante. L’abbiamo vinta insieme, uniti come abbiamo sempre fatto.Fabio e Paolo Cannavaro, Ciro e Diego, insieme ad altri 26 grandi giocatori. L’abbiamo vinta per Napoli ed i nostri Napoletani. Ti ringrazio Ciro, perché mi hai fatto provare una volta ancora l’emozione di essere parte di questo magnifico popolo. Mi ha permesso di riascoltare gli ottantamila del San Paolo. Ottantamila esatto, proprio come i fondi raccolti con la vostra iniziativa, anche grazie alla mia numero 10. Ho sentito quella gioia e il loro calore. Indimenticabile. Sono onorato di aver contribuito ad aiutare la nostra gente per l’acquisto di beni di prima necessità, in questo momento senza precedenti. Grazie a tutti voi della Fondazione Cannavaro-Ferrara. Per sempre vicino a voi.#JeStoVicinoATe #DiviseCheUniscono #UnitiPerNapoli

Közzétette: Diego Maradona – 2020. április 25., szombat

Ferrara közlése szerint az aukció összesen 85 ezer eurós bevételt hozott. Maradona mezén kívül további 26 futballista emléktárgyaira lehetett licitálni.

Hétfőn újabb halasztásokat is bejelentettek a sport világában a koronavírus-járvány miatt, a belgák teniszezőjét, Kirsten Flipkenst pedig megbüntették határsértésért.

A szervezők közölték, hogy az eredetileg márciusra kiírt katalán kerékpáros körversenyt idén már nem rendezik meg. A viadal jubileumát ünnepli, s a házigazdák azt szeretnék, hogy a 100. alkalom – 2021-ben – méltóképpen ünnepélyes legyen és a legnagyobb sztárok induljanak a versenyen. Mivel a tervek szerint augusztustól a Tour de France-t, a Giro d’Italiát és a Vueltát is lebonyolítják, a katalán szervezők úgy ítélték meg, hogy nincs értelme a nagy viadalokkal párhuzamosan még idén megrendezni az ő versenyüket is.

A járvány idejére megszigorított határvédelmi előírások megsértése miatt 250 eurós (88 ezer forint) büntetést kapott a belga teniszező, Kirsten Flipkens. A játékos 130 kilométeresre tervezett biciklitúráján Hollandiába tévedt, s határsértésért megbüntették. A női világranglista 77. helyezettje maga osztotta meg a belga sajtóval, hogy kerékpáros kirándulás közben állították meg a rendőrök, miután egy erdőn áthaladva olyan útra fordult rá, amely már Hollandiához tartozik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás