Connect with us

Vízilabda

Manhercz Krisztián: sajnálom, hogy így lett vége

Manhercz Krisztián: sajnálom, hogy így lett vége


Az OSC-vel remek szezont tudhatott maga mögött, ezért Manhercz Krisztián sajnálja, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség hétfőn minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánította.

    A válogatottal januárban a Duna Arénában Európa-bajnok játékos elmondta, ugyan a nemzeti csapattal már elkezdhették az edzéseket, de mindezt olyan szigorú körülmények között tehetik csak, amelyet véleménye szerint rendkívül bonyolult lett volna minden csapatnál bevezetni.


    A 23 éves Manhercz megjegyezte, szinte csak jó emlékei vannak a szezonról, a Magyar Kupa döntőjében nagy csatában kaptak ki a Ferencvárostól, a Bajnokok Ligájában azonban legyőzték legnagyobb hazai riválisukat, ráadásul elvették az olasz sztárcsapat Pro Recco hatéves hazai veretlenségét is.


    “Maradéktalanul elégedett vagyok. Talán, ha be tudtuk volna fejezni a szezon, akkor feltettük volna az i-re a pontot. Nagyon jól meneteltünk, sajnálom, hogy így lett vége” – fogalmazott Manhercz.


    A magyar szövetség hétfőn jelentette be, hogy minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánít, és nem hirdet bajnokokat.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Vízilabda